Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) začala komunikovat se svým okolím. Na svém profilu na jednom ze sociálních sítí se svým fanouškům dokonce svěřuje, co zrovna dělá. A Iveta je otevřená, až je to u ní nezvyklé. Dokonce se svěřila, že chce tak moc chce jít na koncert svého syna Artura, že tam půjde klidně i v převleku.

„Dnes ráno jsem zkoušela vokály k filmu Hranaři a mimochodem to jsou krásné melodie,“ napsala na začátku svého vzkazu zpěvačka, která pokračovala. „Hned potom jsem šla nakoupit jídlo a nějaké pivo pro kluky, co mi přijdou připravit zahradu k zimnímu spánku. Budu jim dokonce pomáhat,“ pokračovala Bartošová, která nemá problém přiznat, že kupuje alkohol, ač byla často osočována z alkoholismu.

Bartošová dokonce promluvila o svém synovi Arturovi, který je momentálně v péči svého otce Ladislava Štaidla. „Artur má dneska první rockový koncert U Boudů. Nevím, jestli tam mám jít. Bude tam i Arturův otec a další lide. Arťa mi říkal: Víš, radši nechoď, zase by se na nás přilepili paparazzi. Já bych tam ale ráda šla. Artur si to taky moc přeje. Snad mi to někdo natočí, ale to už není ono,“ píše dál Bartošová.

To by ale nebyla ona, kdyby nevymyslela způsob, jak se tam dostat. „Třeba se tam vplížím v převleku, ve kterém mě nikdo nepozná,“ dodala Iveta, která svého syna miluje nadevše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám