Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je tu revoluce ve volání zdarma. Mobilní operátoři v Čechách se předhání, kdo nabídne zákazníkům výhodnější nabídku. My jsme ale objevili postup, jak získat volání za 0 Kč/min do sítě O2 a pevných linek. Nepropásněte tu vaši kartu, nyní ji můžete mít s 25% slevou. Podívejte se, jak kartu získat a aktivovat na SIMzdarma.

Tato karta je ideálním řešením na léto. Na dovolenou si tak kromě nabitého kreditu přibalíte také volání do sítě O2 zcela zdarma a 500 nejrychlejších z vás ještě praktický dárek na léto.

Karta SIMzdarma je nabízena s již nabitým kreditem 200 Kč. Zásilka bude připravena do 1 pracovního dne a následně předána k odeslání. Dopravu máte zcela zdarma. Vše vyřídíte pohodlně z domova a karta vám přijde až do schránky. Nejsou po vás požadovány žádné platby předem. Až při obdržení karty uhradíte pouze nabitý kredit, nic jiného!

Aktivace už nemůže být snazší! Stačí SIM kartu vložit do telefonu a ihned naplno využívat akční nabídku. Karta je ideální na letošní dovolenou nebo pro vaše děti třeba na letním táboře. Kdo se dnes neobejde bez internetu, může si pořídit internet v mobilu. Ale ne ledajaký, rovnou nejvýhodnější datový balíček. Pouze za 89 Kč získáte 400 MB dat.

Kartu využíváte bez závazku, přesně podle vašich potřeb. Se SIMzdarma na vás nečekají faktury nebo upomínky. Podívejte se na více informací a objednejte si vaši kartu SIMzdarma se slevou ještě dnes www.simzdarma.cz/sim-na-leto.

Další články

Načítám