Hlavní obsah
Článek

Ani závratné jmění jim věčné štěstí nepřineslo. Jeden z nejbohatších párů celé planety Petra Ecclestone (28) a James Stunt (35) se rozhodli ukončit manželství, které propojilo dvě téměř bezedná konta. Právníci už si mnou ruce, protože v tomto sporu půjde o pořádný balík.

Dcera Bernieho Ecclestona si vyhlédla ženicha se srovnatelným majetkem. Petra a James si v roce 2011 vystrojili velkolepou svatbu, která vyšla na čtvrt miliardy korun. Mezi hosty nechyběla britská aristokracie ani sestry Hiltonovy. Novomanželům tehdy zazpívali Eric Clapton, Andrea Bocelli i kapela Black Eyed Peas.

Petra a Jason spolu mají čtyřletou Lavinii a dvouletá dvojčata Jamese a Andrewa. Děti ovšem nebudou jediným předmětem jejich sporu. Ve hře je společný majetek v hodnotě 164 miliard. Jen rezidence v Los Angeles má hodnotu 4,7 miliardy korun. Jejich bohatství zahrnuje například i sbírku archivních vín za půl miliardy korun.

Původ bohatství Petry je vzhledem k postavení jejího otce zřejmý, ale Jasonovo podnikání je dost neprůhledné, což mělo jeho tchánovi vadit. Hlavním důvodem rozvodu má být jeho agresivní chování, které Petra odmítla snášet. Manžele nejspíš čeká vleklý soudní spor. Obě strany si totiž mohou dovolit ty nejlepší právníky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám