Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Čvančarová už je mladá paní. V sobotu v poledne řekla své ano tanečníkovi a choreografovi  Petrovi Čadkovi. Svatba to byla jako z pohádky. Pár si pro obřad vybral zámeček v Mělníku, odkud pochází a kde žije její rodina. V bílých šatech a s dlouhým závojem vypadala jako princezna, i když už je v pátém měsíci těhotenství.

Manželský slib složili Jitka s Petrem během římsko-katolického obřadu, neboť Jitka je v tomto náboženství pokřtěná. Snoubenci si přáli tradiční svatbu, pozváno bylo na sto padesát hostů. To, jak si vyměňují prstýnky z bílého zlata s brilianty, sledovali kromě nejbližší rodiny například Marek Eben, Marcela Polívková, Jana Doleželová, Tereza Kostková nebo Stanislav Zindulka a Adrianj Jastraban.

S partnerkou Terezou a dcerou Emily dorazil producent František Janeček, v jehož muzikálu Bídníci bude Jitka hned po porodu hrát roli Fantine. "Znám Jitku od jejích začátků, je to úžasná holka a chtěl bych jí pomoci i s charitou, které se tak usilovně věnuje," řekl Super.cz Janeček, který se do poslední chvíle trápil s výběrem svatebního daru.

"Řekla mi, že nic nechce, hlavně, abych ji přijel obejmout," svěřil. Jednou z nejpůvabnějších svatebčanek byla jeho dcera Emily. Měla snad ještě krásnější šaty než její maminka. Hodně dam také dorazilo v kloboucích, přáli si to Jitka s Petrem.

Hosté se ještě před obřadem scházeli v zámecké restauraci, kde byla naplánována i svatební hostina. Tu si přála gurmánka Jitka skutečně opulentní s mnoha chody včetně tradiční svíčkové nebo knedlíčkové polévky. Svatební noc se novomanželé rozhodli strávit na zámku. Hned příští týden jim už ale zase začnou pracovní povinnosti.

Reklama

Další články

Načítám