Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po porodu syna Kristiána je herečka Michaela Tomešová (32) na svojí váze. "Takže jsem si nechala udělat kabelku z džínů, které už mi nejsou, protože jsem těch patnáct kilo zhubla," radovala se, že mohla tenhle kousek ze svého šatníku nechat rozstříhat svého muzikálového kolegu Laca Hudce Šubrta, který se vrhl na šití "věcí z věcí".

Trošku jsme se pozastavili nad tím, že Míša takhle definitivně odložila těhotenské kalhoty. Copak s manželem Romanem Tomešem dalšího potomka neplánují a nechají Kristiána jedináčkem? "Doufám, že ne. Ale bůh ví, kdy přijde. A pak si pořídím zase nějaké jiné. A na první těhotenství budu mít aspoň památku," svěřila.

Pokud jde o třídění starých věcí, je Míša docela odborník. Nedávno se stěhovali do nového domu, takže jejich majetek musel projít velkou probírkou, aby se nezavalili krámy. "Šatník třídím i každý půlrok, hodně ho provětrávám. Dědí po mně kamarádky, které jsou hubenější než já. Sice už jsem všechno zhubla, ale zůstala jsem taková ženštější. A doufám, že mi zůstanou i ta prsa, až přestanu kojit," řekla nám Míša.

Syna Míša stále plně kojí, žádné příkrmy Kristánek nedostává. "Ve dne, když je vedro, tak mám pocit, že kojím skoro pořád, protože má žízeň. Nedávám mu ani žádné čajíčky. Zatím mám mléka dost a stačí mu to. A dokud to tak bude, tak budu kojit dál," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám