Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Michaela Dolinová (60) si už třicet let drží stejnou váhu. I proto je často návrháři vyhledávaná jako modelka. "Je to holčičí sen projít se po mole. Je ve mně ale asi moc herečky, je pro mě málo projít se po mole, tvářit se vážně. Jde mi to těžko. Modelka by ze mě být nemohla. Moc se ksichtím, směju. Líbí se mi focení, to mám moc ráda," řekla Super.cz Dolinová

Míša si drží vynikající postavu. "Neměním konfekční velikost, třicet let je to pořád stejný, což je hrozně výhodné, protože si s dcerami půjčuju věci. Když jsem se včera dostala do červených kalhot osmnáctileté dcery, tak jsem měla vysloveně radost. Bylo to příjemný," usmívala se Dolinová.

Jak se udržuje ve formě? "To je to divadlo a televize. Třikrát týdně dělám počasí, mám tam korekci, pořád se vidím. Po zimě jsem viděla bříško, kamera je nemilosrdná, tak jsem s tím hned něco začala dělat. Divadlo, kamera, to udržuje," dodala Dolinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám