Hlavní obsah
Článek

Velkoformátové Britce se konečně podařilo shodit polovinu své původní váhy. Hubnutí ale dalo Debbie Dyson-Fussey pořádně zabrat. Ve svých 36 letech vypadá jako unavená šedesátnice.

I když měla korpulentní macanda do ideálu ženské krásy hodně daleko, dokázala okouzlit muže, který na její tučnou ruku navlékl snubní prsten. Debbie se vdávala v roce 2009, kdy vážila ohromných 166 kilogramů. Obézní nevěsta si musela šaty nechat ušít na míru, protože v půjčovně nevedli nadměrné velikosti. Své nedostatky si však překvapivě uvědomila až poté, co viděla fotky ze své svatby.

„Netušila jsem, že jsem až tam obrovská. Při pohledu na sebe se mi chtělo brečet. Den, který měl být tím nejkrásnějším, byl pro mě vlastně ten nejhorší,“ reagovala na své snímky.

Jako vdaná paní se pokoušela svou hmotnost zredukovat, což se jí ale nedařilo. K úspěchu došlo až díky programu Slimming World, v němž mohla Debbie své pokroky srovnávat s dalšími hubnoucími tlouštíky. Po devíti měsících přísného režimu se dostala na polovinu své váhy a proměnu chce korunovat obnovou svatebního slibu.

Ani tentokrát ovšem nemusí být s fotkami spokojená. Debbie má sice podstatně štíhlejší postavu, ale vykazuje jiné nedostatky. Spíše než třicátnici připomíná seniorku, která má za sebou náročnou životní pouť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám