Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože účastí v soutěži krásy a svou publikační činností získala Veronika Kašáková jistý společenský status, tak nezapomíná na fakt, že prošla dětským domovem. Finalistka České Miss se v současné době věnuje charitativní činnosti spojené s podporou dětí, které vyrůstají v domovech. Právě s těmito dětmi navštívila edukativní výstavu Body The Exhibition.

„V době, kdy jsem byl v dětském domově, jsme absolvovali mnoho podobných výletů a exkurzí. Je skvělé, že díky partnerům a sponzorům se děti z domovů dostanou mnohokrát na místa, kam se ostatní děti nedostanou," řekla k návštěvě výstavy modelka. „Jak bylo dnes vidět, tak děti byly z výstavy nadšené, což je skvělé," dodala Kašáková.

Během absolvování výstavy děti Veroniku neustále objímaly, zdravily se s ní a se zájmem komentovaly výklad medika, který jim vysvětloval, na jaký exponát se zrovna dívaly. „Já jsem dělala úplně to stejné. Pro děti z domova je to obrovská podpora. Děti chtějí mít tu pozornost, která jim chybí z klasické a fungující rodiny," zavzpomínala Veronika Kašáková.

Reklama

Další články

Načítám