Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neřest a zkaženou pověst proměnila doslova ve zlato. Nejprve opovrhovaná, nepříjemným skandálem, který plnil první stránky západních novin, proslavená neplnoletá call girl, s níž si měli užívat hned tři nejslavnější francouzští fotbalisté.

Jenže Zahia Dehar dokázala nemožné. Prosadila v Paříži vlastní módní linii a spolupracuje s nejlepšími návrháři světa, jako jsou Karl Lagerfeld nebo Donatella Versace.

Původem Maročanka poprvé na mola vyrazila s vlastní kolekcí v roce 2012, kdy opanovala Paris Fashion Week se svými sexy modely, z nichž některé, mimochodem, i sama předváděla. Tímto jejím debutem jí padl módní svět k nohám a šikovná dívka se v něm rychle zorientovala. Dnes už patří její jméno mezi stálice Haute Couture.

Díky své pověsti si může dovolit neustále provokovat a daří se jí to dobře. Přitom stačí vyloženě málo, jako zvolit vhodný dekolt, což právě v Paříži předvedla. My příběhy typu Pretty Woman milujeme a držíme jí palce. Třeba se jednou stane francouzskou prezidentkou. Vždyť nemožné se v jejím podání stává maličkostí.

Reklama

Další články

Načítám