Hlavní obsah
Článek

Connie chtěla být přitažlivější, zpackaná plastická operace jí ale na kráse rozhodně nepřidala. Se zdeformovanou zadnicí se obrátila na odborníky, kteří byli postaveni před velkou výzvu. Napravit odfláknutou tělesnou úpravu nebylo vůbec jednoduché.

Američanka s přebytkem tělesného tuku se rozhodla pro liposukci, ale narazila na amatéra, jehož praktiky hraničily s šílenstvím. Connie si chtěla nechat vylepšit břišní partie, ale ve výsledku nezhubla ani o kilo. Samozvaný chirurg jí totiž odsátý tuk aplikoval do zadnice a tvrdil, že tak může mít dva zákroky najednou.

Když se Connie po operaci probrala, nevěřila svým vlastním očím. Její pozadí se mělo časem tvarově přizpůsobit, ale defekt přetrvával. Nepomohla jí ani karimatka, již měla nosit otočenou kolem boků. Autor zpackané operace nejspíš předpokládal, že tento doplněk skryje její nedostatky.

Nešťastná Connie vyhledala Terryho Dubrowa a Paula Nassifa, kteří v pořadu Botched napravují hrůzy z neprofesionálních klinik plastické chirurgie. Hranatá zadnice se dočkala rekonstrukce a Connie se opět může ukazovat v plavkách, aniž by na pláži vzbudila pozdvižení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám