Hlavní obsah
Článek

Jak jsme vás již informovali, Hanu Krampolovou (†59) v pátek 16. června hospitalizovali na psychiatrii na Karlově náměstí v Praze. A dřív než za tři týdny se odtamtud nedostane. Jinak by se zase mohla ohrožovat na životě smrtícími koktejly alkoholu a prášků. Herec Jiří Krampol (85) nám prozradil, co jediné může jeho ženu ještě zachránit!

V kolotoči průšvihů kvůli pití nebo pilulkám se bývalá učitelka z mateřské školky ocitla zhruba před šesti lety, když začaly první průšvihy.

Nepřidala jí smrt maminky nebo série zranění, byť mnozí si myslí, že k nim došlo následkem alkoholu nebo právě prášků. Po zlomeninách nebo zničeném rameni se ale situace ještě zhoršovala. Bylo dokonce období, kdy měla Hana po bytě poschovávané láhve alkoholu a myslela, že o nich její manžel neví. Věděl, ale netušil, co s tím, a jen mlčky a trpělivě doufal, že se vše zlepší úplně samo.

„Hodně kamarádů mi už léta říká, že by Haničce pomohlo, kdyby začala pracovat. A mají pravdu. Je to jediná možnost. Pokud pracovat nezačne, šance na zlepšení asi není. Myslí si to i lékaři,“ řekl Super.cz oblíbený herec, kterého stále se zhoršující stav manželky pochopitelně dlouhé roky trápil.

Právě to, že neměla žádné zaměstnání ani koníčky a díky příjmům obletovaného herce si mohla žít na vysoké noze a vymýšlet alotria, ji dostalo do stavu, v jakém je teď.

Vždy, když měla jeho žena horší období, Krampol sešel až tak, že se Jiřího přátelé báli, jestli se neblíží jeho poslední hodinka. Jakmile se však dala Hanka trochu do pořádku, už zase překypoval energií a byl samá legrácka. A tak to bylo stále dokola. Opakující se ostudy však Krampolovi samozřejmě nepřidávaly.

Snad jim je ale konec. „Až vyjde z psychiatrie, naše známá paní doktorka jí bude pomáhat. Jsem jí za to moc vděčný. Je zlatá. Snad se vše dá do pořádku. Kéž by byla Hanička stejná jako před lety!“ dodal smutně Krampol, který svou ženu poznal ještě jako slušnou a hodnou dívku bez manýrů a závislostí.

Reklama

Další články

Načítám