Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Janáčková se nezdá. Drobná herečka, která je maminkou tříletého syna Fredericka Louise, se vypravila na pěší pouť do Santiaga de Compostella. Byla to prý skvělá terapie nejen pro ni, aby na sobě se synem nebyli tolik závislí. Tělo to ale trochu odneslo.

"Bylo to moje první dlouhé odloučení od něj, předtím jsem odjela maximálně na divadelní zájezd, kde se přespávalo. Byl to pro mě masakr, pořád jsem tam brečela a stýskalo se mi nepopsatelně. Bylo to pro mě hodně těžké," svěřila Super.cz. Přesto se v půlce cesty nesbalila a neodjela domů. "Nešlo se na to vykašlat, já věděla, že tu cestu podniknout chci, a byla by prohra, kdybych to nedotáhla," vysvětlila.

"Věděla jsem, že bude hrozně dobře, když bude syn chvíli beze mne a bude jen se svým tátou, že to bude velký krok vpřed pro všechny," dodala. Byla to tedy taková terapie pro oba? "No spíš pro mne, jelikož to je duchovní cesta, která se nejvíc týká koho, kdo ji podnikne. Ale i pro něj to bylo hodně důležité, protože když jsem se vrátila, tak za těch čtrnáct dní udělal velký pokrok. Začal hodně mluvit, přišlo mi, že i vyrostl, a jsou teď s tátou velcí parťáci. Zdá se mi mnohem dospělejší. Na všechny to zapůsobilo pozitivně," myslí se herečka.

"Možná bych měla odjíždět častěji. Možná si z toho udělám pravidlo, že každého půl roku anebo jednou za rok někam odjedu. Udělá to všem jen dobře," mínila Kristýna, která by příští rok chtěla absolvovat celou 800kilometrovou cestu i přes Pyreneje. "Letos mi to vzhledem k fyzičce, protože jsem trochu podcenila přípravu, stačilo. Tělo se mi ještě teď dává dohromady," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám