Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Jolana Voldánová (55) má dvě děti, s manželem vyvdala ještě dceru, které už je přes dvacet. Už si je ale moc neužívá. Dceři je dvanáct, tak ta je ještě doma, čerstvě osmnáctiletý syn studoval rok na střední škole ve Spojených státech a vyvdaná dcera se chystá také do Ameriky. Na Havaji bude studovat oceánografii.

Jolana tvrdila, že se jí rok, co syn nebyl doma, prý ani moc nestýskalo, což je ale těžko uvěřitelné. Ani se za ním nebyla podívat. "To je takový pobyt, kdy není dobré, abyste za ním jela. V době dnešních komunikačních možností, kdy můžete být každý den na Skypu, to není žádný problém. Odjel tam kvůli tomu, aby studoval angličtinu, tak předpokládám, že už ji má perfektní, tak myslím, že se něčemu podobnému bude věnovat i nadále. On je takový cestovatel, navíc je komunikačně zdatný, tak to asi dál půjde tímhle směrem. Fascinuje ho hotelnictví a oblast cestovního ruchu, tak bude mít třeba jednou hotel, ideálně na Havaji, tak za ním budeme jezdit," domnívá se Voldánová.

Na Havaj se ovšem doopravdy chystá její nevlastní dcera. "Všechny děti si vždy uměly o všechno říct, nikdy se za ně nemuselo nic zařizovat, nespoléhaly na pomoc rodičů, nemusela jsem jim stát za zády. I nejmladší dcera je hodně orientovaná na jazyky, baví ji angličtina a španělština, a teď pro sebe objevila tanec. No a ta nejstarší, manželova dcera, byla teď taky ve Spojených státech a přijali ji na univerzitu na Havaji, kde bude studovat oceánografii, což je obor, který tady moc neuplatní. Chce zůstat někde venku, miluje moře, líbí se jí ten svět," prozradila nám moderátorka, že počítá s tím, že se všechny děti zřejmě rozlétnou do světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám