Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Korolová po smrti Heleny Štáchové nahradila její hlas u kreslené postavičky Lízy Simpsonové. "Zatím jsem byla ve studiu čtyřikrát a musím říct, že se stále víc spřátelujeme," svěřila Super.cz drobná brunetka.

"Ale musím říct, že to bylo strašně těžké. Jsem zvyklá, že když z dabingu odcházím, tak mám radost ze své práce, jsem spokojená, že je to všechno stoprocentní. U té Lízy ale pořád hledám. Aby to byla trošku ta stará Líza, ale to mým hlasem úplně udělat nejde. Pořád laboruju, jak na to. Ale sedá si to," svěřila.

Na saxofon jako Líza ještě Ivana hrát nezačala. "Ale začínáme si rozumět a mám strašně moc kladných reakcí. Těch jsem se hrozně moc bála. Když vyšlo najevo, že to budu dabovat já, tak mi chodily na Facebook různé zprávy. Psali mi, abych se to snažila nezkazit a udělala pro to maximum. Jsem pod takovým drobnohledem," připustila.

Štafetu po zesnulé Heleně Štáchové tedy převzala celkem se ctí. "Nepřísluší mi to hodnotit. Ale snažím se o to, aby v tom ona zůstala zachovaná, nechci to dělat úplně jinak. Začínám s tím být místy i spokojená," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám