Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte, jak si minulý týden v televizním pořadu The View nasypala slavná reality hvězda Kim Kardashian (43) popel na hlavu v souvislosti s tím, jak někdo uveřejnil fotky jejího ochablého pozadí prolezlého celulitidou? Ty snímky tehdy opravdu tvrdě pročistily její fanouškovskou základnu.

Kim sice na autora svedla, že obrázky, ve snaze ji poškodit, upravil ve Photoshopu, ale také připustila, že se nemusel moc snažit, neboť po dvou gynekologických operacích nebyla úplně v nejlepší kondici, protože nemohla cvičit.

V pořadu se taky dušovala, že už na sobě zase tvrdě maká pod dohledem kondičního trenéra, který jí zároveň sestavil úplně nový jídelníček. „Vstávám každé ráno mezi 5:30 a 6:00 a trénuji hodinu a půl, než mi vstanou děti,“ A asi nelhala. Jak alespoň část takového tréninku pro zachování nehynoucí slávy nejslavnějšího zadku na světě vypadá, se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám