Hlavní obsah
Článek

Díky pompézním svatebním šatům se z Victorie Swarovski stala sledovanější nevěsta než Pippa Middleton, která před časem oblékla podstatně střídmější model. Honosná róba už svůj účel splnila a mladá nevěsta mohla do bikin.

Rakouská zpěvačka se na hudební scéně příliš neprosadila, ale její příjmení je dostatečnou zárukou vstupenky mezi vyšší společenské kruhy. Na svatbě Victorie Swarovski s Wernerem Mürtezem se nešetřilo. Nevěsta byla chodící reklamou na rodinnou firmu a oblékla šaty poseté půl miliónem blyštivých krystalů, jejichž hodnota odpovídala 24 miliónům českých korun.

Nevěsta se během svého velkého dne pořádně zapotila, protože její opulentní róba vážila 46 kilogramů. V bikinách se Victoria cítí podstatně pohodlněji. Novomanželé vyrazili na líbánky na jih Evropy, kde se čerstvě vdaná dědička šperkařského impéria ukázala v bikinách. Zamilovaný páreček si vyznával lásku na Sardinii, kde se Victoria obešla bez zdobné nádhery. Plavky poseté krystaly by asi na pláži příliš praktické nebyly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám