Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S hercem Igorem Barešem a jeho šestiletou dcerkou Toničkou jsme se potkali na křtu kuchařky. Sám toho ale prý moc nenavaří. "Tak jednou za dva měsíce se k plotně dostanu. U nás vůbec na vaření není moc čas, takže my se stravujeme ne vysloveně nepravidelně, ale spíš improvizujeme," vysvětlil. "To jsem tedy mluvil o nás, o dospělých. Dětem najíst dáváme, anebo dostanou teplé obědy ve škole a školce," smál se Bareš.

Na léto se s dětmi nechystají k moři. "Vyženil jsem pěknou roubenku u České Lípy. Tchán ji úplně vymazlil, takže tam není potřeba nic dělat. Vzhledem k tomu, že synovi ještě nejsou tři, tak je to ideální dovolená. K moři poletíme až příští rok," svěřil.

Tak, že by kvůli vysokým alimentům na děti z předchozího vztahu, na dražší dovolenou neměl, to prý není. "Určitě neživoříme. Dcera se tedy podívala k moři v době, kdy ještě ty alimenty nebyly tak vysoké, když jí byly tři nebo čtyři. Je pravda, že alimenty jsou otázka, kterou pořád řeším. Doufám, že výsledek pro mne bude pozitivní," prozradil.

"Ale nějak výrazně mě to nezasáhlo. Jsem zvyklý říkat pravdu, tak si nebudu stěžovat. Je to obrovská suma, ale není to až tak likvidační, jak to zpočátku vypadalo. Bezesporu se snažím pracovat, co mi zdraví dovolí, a dělám denně minimálně dvě věci kromě divadla. Zaplať pánbůh, že ty nabídky pořád ještě jsou," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám