Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho kolega Pepa Vojtek má sice dětí pět, ale se čtyřmi ženami. Zpěvák kapely Arakain Jan Toužimský, jehož známe i jako muzikálového Jidáše z Jesus Christ Superstar, vychovává s jednou manželkou čtyři dcerky. A to už je pořádný zápřah.

"Je to hodně náročné, ale obzvlášť pro moji ženu. Pro mě až tolik ne, protože jsem spíš rozmazlovací tatínek. Moje žena musí být ten generál, který přijde a zavelí a snaží se ty děti držet trochu zkrátka. Já spoustu času trávím na turné a s kapelou, tak se teď domů víceméně vracím jen vyprat věci. Přijedu, obejmu je, podrbu, všechny je popusinkuju a zase zmizím," přiznal Honza.

Po dvou holkách se Toužimským narodil rovnou páreček holčiček. Napadlo nás, zda to náhodou neměl být kluk. "Přesně tak. Říkal jsem si, že by tam měl být nějaký ten Toužimák, který by držel to jméno a byl pokračovatelem rodu. A lup ho, dvě holky. Tak jsem si řekl, že už jsme všichni, že už to stačí. O kluka už se pokoušet nebudeme. Takhle je to nádherné, nelituju toho, ty holky jsou princezničky a jsou báječné. Dál pokoušet štěstí nebudu, protože by to byla stoprocentně zase holka," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám