Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Peterová (37) se vdala. Hvězda muzikálu Děti ráje a skupiny Abba Stars po dvouleté známosti řekla v zahradách luxusního zámeckého hotelu v Praze své Ano partnerovi Vítku Půtovi.

Na svatbu bylo pozváno na sto hostů. Nechyběli Petřini parťáci ze skupiny Abba Stars, muzikáloví kolegové Bořek Slezáček, Jitka Asterová, Genny Ciatti, Michael Foret nebo Zdeněk Hrubý.

Během hostiny se podávaly paštiky, křenové rolky, knedlíčková polévka a svíčková. Novomanželé se drželi tradic a zodpovědně se navzájem krmili, nechybělo společné krájení dortu, sundávání podvazku nevěsty zuby ženicha i házení svatební kytice. Tu chytila herečka Hana Sršňová.

"Byl to jednoznačně nejhezčí den v mém životě. Hodně lidí nám říkalo, že jediný, kdo si to moc neužije, jsou novomanželé, protože je celý den hodně náročný, ale u nás to tak jednoznačně nebylo," řekla Super.cz Petra.

Prý to bylo hlavně díky svatební agentuře. "To můžu všem, co plánují svatbu, moc doporučit. Ulehčí to celý den, nikdo za vámi neběhá s problémy a vy si ten svůj den užijete na sto procent," uvedla Petra a prozradila, že na rozdíl od jiných svatebních párů u nich proběhla i svatební noc. "Byla...," dodala s úsměvem Peterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám