Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Co se stane, když vezmete osvaleného zpěváka, půjčíte mu červené plavky, paruku a nezabavíte mu mobil? Fotka, kvůli které se na dálku možná zastavil dech i Pamele Anderson (56)! Mrkněte na šílenost, které se dopustil Miroslav Šmajda (35)!

Sympatický Slovák, kdysi známý ze SuperStar, k fotce přidal takzvané hashtagy (jakási klíčová slova), v nichž se z legrace označuje na přirozeně krásnou dívku z Prahy věnující se bikiny fitness, a chlubí se, že na sobě při focení neměl make-up a nepoužil žádný z filtrů na zlepšení snímku.

Rozdíl mezi Pamelou a jím je jen nepatrný. Anderson snad neměla tak svalnaté půlky a vypracované nohy, jinak by Mira mohl leckdo považovat za její kopii...

Od mladíka, kterého léta kvůli kdysi dlouhým vlasům označovali za holčičku, je to docela dobrý fór. Lákal jím na koncerty Walda Gangu, jehož dostal možnost být členem, dokud se nedá nemocný zpěvák Šafrda do pořádku.

Podle fotky se zdá, že členové bandu ze slaďouše udělali za krátký čas tak trochu exota, aby do jejich nesourodé partičky bláznů také lehce zapadl.

A evidentně i fanoušci vynucenou změnu chápou, protože tahle praštěná kapela má nasmlouvaných tolik koncertů především na festivalech, že je sotva stíhá objíždět. Snad ale bude tentokrát Miro za chlapa!

Reklama

Další články

Načítám