Hlavní obsah
Článek

Iva Kubelková (46) už oslavila čtyřicítku a má postavu bohyně. A rozhodně se nám nechce věřit, že to je jenom díky genům a nic pro to nedělá, ačkoli to neustále tvrdí. "Opravdu vám na to nemohu říct nic jiného. Sice sportuji, ale jen takovým volnočasovým způsobem," opakovala nám Iva.

"Nezbývá mi čas na to, abych chodila do posiloven nebo pravidelně běhat. To spíš na dovolené," vyprávěla nám. Jestli to je tak, jak předvedla na Slovensku, tak je to jedna ze záhad lidstva, protože Iva s partnerem Jiřím jen ležela na masážích, popíjela drinky v sirné vodě anebo se povalovala na lehátku. Nezbývá než závidět.

"Ale musím se přiznat, že pomalu nazrává čas na to, abych se do toho formování postavy pustila. Začnete pozorovat, že určité partie už by potřebovaly nějakou péči a důležité je zasáhnout dřív, než si toho všimnou ostatní," mínila.

Víkend v Bešeňové si s partnerem užívala, podle ní je totiž receptem na vztah to, aby si pár stále uměl udělat chvilky pro sebe. "A je to skoro rok, co jsme spolu někde sami bez dětí. I po patnácti letech jsme rádi spolu, nezapomínáme na to být jen spolu, protože je důležité věnovat se sami sobě. Vztah je jako rostlinka, která se musí opečovávat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám