Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolem jeho otcovství toho bylo napsáno dost. Když jsme se s úspěšným hokejistou NHL Jakubem Voráčkem setkali v Mikulově během fotbalového utkání, pořádaného ve prospěch jeho nadace, pomáhající lidem s roztroušenou sklerózou, tak jsme ho na toto téma také proklepli.

Voráčkovi před půl rokem porodila jeho americká přítelkyně Nicole Warnecke syna. „Narození syna byl zážitek na celý život. Ten, kdo to nezažil, tak to nemůže pochopit. Je to úžasný pocit,” komentoval profesionální sportovec fakt, že se stal rodičem.

Vztah Jakuba a Nicole přitom prošel už před porodem prvního potomka krizí. Sám Voráček se nechal slyšet, že se snaží být především co nejlepšími rodiči.

Maminka se synem hokejistu dokonce navštívila v Česku. „Před pár týdny odjeli. Já se do Ameriky chystám v červenci. Očekávám, že za ten měsíc vyroste o pořádný kus,” usmíval se. Malý Jake junior je prý velmi pohodové dítě. „Je hrozný spáč. Když nespí, tak se směje. Jsem strašně rád, že je zdravý,” říká Jakub Voráček.

Voráček byl dojatý i z průběhu charitativního fotbalového zápasu, kterého se zúčastnil. „Celé odpoledne bylo úžasné a přišli fajn lidi, aby pomohli pacientům s roztroušenou sklerózou. Kluci, kamarádi, kteří nadaci podporují už od začátku, se utkali se Zbrojovkou Brno, Real Top Praha a Zlatým týmem,“ popsal Voráček charitativní zápasy.

Společně s výtěžkem z dražby získala Voráčkova nadace pro pacienty s roztroušenou sklerózou celkem 1 209 814 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám