Hlavní obsah
Článek

S blížícím se životním jubileem legendární Playmate úspěšně vzdoruje času. Pamela Anderson (56) po dráždivé éře vsadila na přirozenost a omládla o celou generaci.

Blondýnka, z níž v 90. letech seriál Pobřežní hlídka učinil sexsymbol, je i na prahu padesátky mimořádně přitažlivá. Do druhého půlstoletí své existence počátkem července nevstoupí jako odepsaná celebrita, ale jako žena, jíž zralý věk na kráse rozhodně neubral.

Americká herečka je poslední dobou v Evropě jako doma. Na jihu Francie, kde hodlá otevřít veganskou restauraci, údajně randí s o 18 let mladším fotbalistou Adilem Ramim. Navíc si občas odskočí do Londýna, kde na ekvádorské ambasádě navštěvuje svého dalšího domnělého milence Juliana Assangeho.

Svou návštěvou Pamela poctila i Švýcarsko. Ve městě St. Gilles se zúčastnila prominentního večírku. Téměř padesátiletá hvězda v letním bílém outfitu vypadala jako nevinná lolitka, i když její peprné fotky a domácí erotické video zná celý svět. V kraťounkých šortkách vypadala stejně dobře jako před 25 lety v kultovních červených plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám