Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Realitní celebrita a podnikatelka, která během pár chvil svedla bratra své konkurentky Kim Kardashian (43) Roba (30), Blac Chyna (35), měla velmi náročný víkend. Matka Robovy sedmiměsíční dcery, která se ovšem s Robem poprvé rozešla ještě během svého těhotenství, nyní hned dvakrát, vlastně třikrát rozzářila Los Angeles.

Jednou to bylo dost nepříjemné, a to když v časných ranních hodinách na sobotu byla viděna, jak sedí v sanitce, poté co do jejího vozu značky Rolls-Royce narazil zezadu opilý řidič. Už fotografie z místa napovídaly, že zatímco luxusní vůz utrpěl jen pár škrábanců, auto viníka nehody bylo značně zdemolováno. A zatímco jeho řidič skončil v nemocnici, Blac Chyna už pár hodin nato opět pózovala fotografům.

A právě na červeném koberci předvedla, jak moc šla během posledních pár týdnů do sebe. Téměř není k poznání. S odbarveným nažehleným mikádem vypadala jako lolitka. O to víc kontrastně působily její dva černé krajkové outfity, které měly zdůraznit jak její ňadra, tak neobvykle vysportované pozadí. Že by se v jejím životě objevil nějaký nový chlap? Leckdo si myslí, že jde o (další) návrat ke Kardashianovi.

Ale i když mnozí, zvláště poté, co byl Rob viděn se svojí dcerkou, hbitě spekulují, že se ti dva dají zase dohromady, skutečnost je, zdá se, jiná. Nicméně právě to, že měl Rob dceru u sebe a byl s ní i u dědečka Roberta Kardashiana Sr., napovídá, že mezi ním a Blac Chynou se po mrazivém období značně oteplilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám