Hlavní obsah
Článek

Snímků, kde pózuje v plavkách, anebo občas i bez nich, vídáme na Instagramu Andrey Verešové (43) opravdu dost. Ale pořád nezevšedněly. Nicméně jsme chtěli vidět, jak vypadá v bikinách naživo, tak jsme se spolu s její rodinou vypravili do slovenských termálních lázní a můžeme vás ujistit, že její fotky jsou opravdu bez retuše. Tělo má dokonalé.

"Už to ale nemám zadarmo jen díky genetice. Chce to disciplínu a cvičení. Já naštěstí cvičím ráda, v zimě jsme s dětmi pořád na horách, v létě máme zase další aktivity, jako jsou kola a turistika. A super záležitost je jóga, se kterou se dá začít v jakémkoli věku," míní modelka.

Sport milují i její dvě děti, Vanessa a Daník, které si pobyt ve slovenských termálech užily dvojnásob, protože už v pátek nemusely do školy.

S modelkou jsme si povídali přímo v jednom z bazénů, a když se sprchovala před vstupem do vody, pánové na ní mohli oči nechat. Vypadala neskutečně sexy. Zajímalo nás, kolik plavek vlastní, protože ji na fotkách nikdy nevidíme ve stejných. "Mám štěstí, že spolupracuji s firmami, fotím katalogy plavek u moře a vždycky nějaké dostanu. A nikdy jich není dost, protože ať jsou jakkoliv kvalitní, víc než dvě nebo tři sezóny nevydrží. A já je ráda střídám. Léto a plavky mě baví," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám