Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželství svého času nejsledovanějšího hollywoodského páru ještě není oficiálně rozvedeno. Americká média už však spekulují o tom, že si Brad Pitt (60) našel novou lásku.

Zatímco se Angelina Jolie (48) věnuje podpoře uprchlíků a Hollywoodu se víceméně vyhýbá, její bývalý partner na svět šoubyznysu nezanevřel a má tak podstatně větší šanci opět se zamilovat. Podle magazínu New Idea Brad Pitt už v soukromí nestrádá.

Slavný herec má randit s bývalou modelkou Elle Macpherson, která je okouzlující i ve svých 53 letech. „Očividně to mezi nimi zajiskřilo. Neustále se jeden druhého dotýkali. Působili jako harmonický pár,“ tvrdí zdroj, který Brada přistihnul na tajném rande v Los Angeles.

Hollywoodský fešák se s krásnou Australankou poprvé setkal již v roce 1999 při natáčení seriálu Přátelé. Tehdy byl ještě manželem Jennifer Aniston (55). Na sblížení si tak museli počkat 18 let.

Elle je stejně jako Brad momentálně nezadaná. Nedávno přiznala, že se rozvádí s miliardářem Jeffreyem Sofferem. Modelka, která si zahrála i ve filmech Batman a Robin či Klíč k lásce, je matkou devatenáctiletého Arpada a čtrnáctiletého Aureliuse, jejichž otcem je Arpad Busson.

Reklama

Další články

Načítám