Hlavní obsah
Článek

Moderátor Počasí Michal Jančařík (41) plánuje návrat na televizní obrazovky! Jančaříkovi loni po transplantaci ledviny praskla céva. Krevní výron poté tlačil na míchu a moderátor ochrnul na spodní polovinu těla.

Nezdolný optimista však pilně rehabilituje v Kladrubech a věří, že brzy bude opět chodit. A navíc se už připravuje Michalův televizní comeback.

„Můžeme potvrdit, že jsme Michalovi návrat na obrazovky nabídli, a věříme, že to jeho zdravotní stav umožní co nejdříve. Probíhají kamerové a technické zkoušky a věříme, že společně s Michalem najdeme cestu, kterou divákům a Michalovým fanouškům uděláme prostřednictvím televizní obrazovky radost. Celý tým TV Nova se na Michala moc těší a i nadále držíme palce při další léčbě a rehabilitaci,“ řekla Super.cz PR manažerka Novy Alžběta Cimová.

Nadšený je samozřejmě i samotný Michal. „Můj obrovský dík patří samotné televizi Nova, která mě po celou dobu zranění soustavně podporuje včetně možnosti návratu. Cítím se po pěti měsících v Kladrubech moc dobře a věřím, že po prázdninách rok patálií ukončím návratem do televize,“ dodal dobře naladěný Jančařík. Tak snad konečně všechno klapne a Michal se zdravotních problémů nadobro zbaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám