Hlavní obsah
Článek

Bylo to největší tajemství jejího účinkování v poslední podzimní StarDance, bohužel ani veškerá péče a láska, kterou ona i její rodina a mnoho lidí okolo jejímu tatínkovi věnovali, nepomohla. Populární herečka Miluše Bittnerová (46) se nyní rozpovídala o jeho bolestivém odchodu!

„Deset měsíců jsem doufala, že nebudu muset psát tuto zprávu. Můj milovaný tatínek opustil tento svět ve čtvrtek 22. června 2017 ve věku 62 let. Zemřel doma, v klidu a míru. Taťka byl obrovsky férový a poctivý člověk, jsem na něj hrdá,“ uvedla Miluše, která je plná nepředstavitelného žalu, ale i vděku za to, že s otcem mohla prožít desítky let.

„Bojovali jsme všichni, ale některé bitvy asi nejde vyhrát,“ napsala a poděkovala jednomu z kamarádů, bez nějž by prý vzdala celé StarDance. Už loni na podzim totiž nemoc (její otec podlehl rakovině) propukla naplno.

Oblíbené Milušce s jindy nezastavitelným smíchem pomáhali i v rádiu, když jí vycházeli vstříc se směnami, aby se mohla o tátu starat.

V posledních chvílích jí prý hodně velmi ulehčil situaci hospic Duha, díky němuž mohl tatínek odejít v klidu domova. A nezapomněla poděkovat ani svému příteli. Během péče o jejího tatínka se prý ukázalo, jak velký člověk to je.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám