Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou párem více než rok, všeobecně se o tom ví! Do společnosti ale vždy chodili každý sám a navzájem o sobě skoro nemluvili. Řeč je o moderátorovi Kamilu Bartoškovi alias Kazmovi a třetí nejkrásnější dívce Česka za předloňský rok Andree Kalousové.

Jelikož se ale oba přátelí se zpěvačkou Janou Rybníčkovou, která používá umělecké jméno Yanna, nemohli nekývnout na její prosbu, aby společně pokřtili její novou desku. V klubu Loca si možná mysleli, že se ztratí v davu na koncertu, ale na pódium museli přijít spolu, když Jana pozvala Kazmu a jeho krásnou ženu.

Zapózovat společně tak, aby jim to slušelo a vypadali jako zamilovaný pár, ale odmítli. "Nemáme to ani jeden zapotřebí," mínil Kazma, že si to dost užil se svojí bývalou slavnou ex Kateřinou Kristelovou. "Máme práci, ke které to, abychom se objevovali ve společenských médiích, nepotřebujeme," dodal Kazma, jenž naposledy zaujal svojí akcí kolem pořadu Prostřeno.

Reklama

Další články

Načítám