Hlavní obsah
Článek

Vypadalo to, že budou brzy znít svatební zvony, nakonec je ale vše jinak. Zpěvačka Debbi (30) se rozešla s přítelem Tomášem Ouřadou.

„S partnerem už nejsem pět týdnů, jsem svobodná žena,” krčila rameny zpěvačka paradoxně krátce poté, co se v rámci show Hair Fashion Night předvedla ve svatebních šatech a přímo na jevišti jí a dalším modelkám vytvářeli profesionální kadeřníci zdobný svatební účes.

Rozchod Debbi a Tomáše je pro mnohé bleskem z čistého nebe. Vždyť si zpěvačka s partnerem nedávno pořídili statek se stodolou na Kokořínsku, kde chtěli chovat koně. „Statek zůstává mně, budu se o koně starat sama s výpomocí mých kamarádek,” krčí rameny Debbi a jedním dechem dodává: „Snad si to zvládneme obstarat samy.”

Interpretka hitu Touch the Sun ani na chvíli neuvažovala o tom, že by venkovskou usedlost po rozchodu prodala. „Byl to víc můj sen než jeho. Klaním se mu, že do toho se mnou šel. Nakonec se naše plány přeskupily, ale nedá se nic dělat. Rozhodně neuvažuju o tom, že bych se ale svého snu vzdala.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám