Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko říct, co se lidem, kteří procházejí podobně šílenou transformací, honí hlavou. V případě Němky, která si říká Martina Big, a bývala obyčejnou, velmi hezkou letuškou, to ale musí být něco vážně příšerného, co ji nutí stát se tak extrémně nepřirozenou.

Nyní nadešel čas, kdy si ke svému zohyzdění připlatí další. K extrémně objemným prsům, které chce mít tato obyvatelka německého maloměsta Bernkastel-Kues po vzoru Katie Price nebo Pamely Anderson (ale vzniklo cosi divného), si nyní nechá doladit i hýždě. První zkouška vhodných implantátů proběhla zatím nanečisto, brzy se jí ovšem chirurg do zadku skutečně zařízne, protože Martina byla velmi spokojená.

Na prvním snímku pod článkem můžete vidět Martinu už s normální barvou kůže. Za sebou má ale i velmi špatné a celkem dlouhé období, kdy kvůli extrémnímu opálení, jež si schválně uháněla v solárku, vypadala opravdu jako 'ošklivý bubák'.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám