Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Gránský (32) se vždy chtěl věnovat především zpěvu a herectví, ale stále více práce má i jako moderátor. Nyní ho čeká velká zkouška. Bude poprvé moderovat v přímém televizním přenosu soutěž krásy Miss Face Czech Republic.

"Převládají obavy. Necítím se jako moderátor, nikdy jsem neměl takové ambice. Spíš se bojím, než těším, jsem z přímého přenosu ve stresu," řekl Super.cz Gránský. Ve stresu by možná měla být i jeho přítelkyně, kolem Davida se bude motat deset nejkrásnějších žen Česka.

"Ta se nemusí vůbec bát, budu rád, abych nespletl jména. Jsem tady ale rád, ta desítka je fakt krásná, jsou tu nádherný holky a je to příjemný. Ale není čas si něco prohlížet, ani nesmím. Musím být hodný, doma chci mít ještě někdy večeři," směje se David.

A jaká musí být dívka, aby ho zaujala? "Musí být hezká, milá, tolerantní a světlovláska. Popisuju teď svoji přítelkyni, samozřejmě," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám