Hlavní obsah
Článek

Holandská modelka Lara Stone (27), která má za sebou řadu kampaní pro módní giganty jako Calvin Klein či Givenchy, se v nedávném rozhovoru pro časopis GQ přiznala, že je pro ni těžké pracovat jako modelka, když je neustále napadána lidmi na internetu, kteří ji nazývají ošklivou.

Stone, jež časopis GQ vyhlásil Ženou roku, připustila, že se s negativními poznámkami na svůj vzhled setkává často. „Bolí to, když máte náročný den a někdo napíše ‚Je tak šíleně ošklivá! Ani svého psa bych nenechal v její blízkosti‘,“ popsala nepříjemné zkušenosti s lidskou krutostí modelka.

Blonďatá kráska, kterou objevil agent v pařížském metru, když jí bylo pouhých 14 let, zároveň přiznala, že se dnes někdy přistihne, jak žárlí na novou generaci modelek.

Holanďanka na sebe nakonec ještě práskla jednu nepříjemnou zkušenost z natáčení reklamy v kabrioletu Bentley pro Calvina Kleina. „Neumím řídit. Auto bylo namontované na náklaďáku, aby to vypadalo, že řídím. Nakonec jsme to natočili a bylo to perfektní, až na malý detail, že jsem nikdy předtím neměla ruce na volantu. Připadala jsem si jako úplný idiot,“ vyprávěla dnes již s úsměvem sympatická Lara, která by se také časem ráda prosadila jako herečka.

Související témata:
Nadávka

Reklama

Další články

Načítám