Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Helena Zeťová (43) se v Česku objevovala jen sporadicky, když vystupovala v létě na pár akcích. Teď se to ale změnilo. Už sem nejezdí jen na otočku, v Praze je už od narozeninového koncertu Leoše Mareše.

"Do Řecka jsem se vždycky hned vracela kvůli příteli. Ale s tím jsme se po přátelské dohodě rozešli. Pořád je to můj kamarád, jeho rodina je i mojí rodinou, i když vím, že to bude znít jako klišé. Ale byli jsme už spíš jenom kamarádi než partneři," vysvětlila Super.cz, jak skončil její vztah s Řekem Dimitrim, s nímž byla více než pět let poté, co se rozešli s jeho krajanem Zikem.

"Novou lásku nehledám, na to je to příliš čerstvé. Chci se konečně věnovat naplno muzice, konečně dělám na desce, kterou jsem slibovala roky. A už jsem ve studiu začala. Vyjít by měla v listopadu, chci ji pokřtít na moje 37. narozeniny," plánuje.

Vzhledem ke zmíněnému věku nás napadla otázka, zda by spíš než na kariéru nebyl už pomalu čas na rodinu. "Teď to tak necítím, ale kdyby to na mě přišlo, tak mi bývalý přítel určitě rád vyhoví a třeba se zase k sobě vrátíme," mávla rukou se smíchem Helena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám