Hlavní obsah
Článek

Synovec britského miliardáře Richarda Bransona (61) Ned Rocknroll (33), který se nedávno dal dohromady s herečkou Kate Winslet (35), je zamilovaný až po uši. Stále ještě ženatý muž, který se nyní chystá rozvádět, je podle zdroje deníku The Sun „totálně poblázněný“.

Ned se letos rozešel s o deset let mladší manželkou Elizou, která se jej nyní ale snaží získat zpět. „Myslím, že zjistil, že je pro něj Eliza příliš mladá a potřebuje čas, aby dospěla, stala se nezávislou a poznala sama sebe,“ vysvětlil zdroj.

To, že Kate je o dva roky starší, Nedovi naopak velmi vyhovuje. „Líbí se mu, že je o trochu starší. Připadá mu to neuvěřitelně sexy,“ dodal.

Šťastná je ve vztahu podle všeho i slavná herečka, hvězda velkofilmu Titanic, která už má za sebou dvě neúspěšná manželství. „Nikdy jsme ji neviděli tak šťastnou,“ prozradili její přátelé.

Kate se s Nedem dala dohromady, když v srpnu i se svými dvěma dětmi pobývala v rezidenci jeho strýce Richarda na karibském ostrově Necker. Dům v noci zapálil blesk a statečná herečka z plamenů zachránila Bransonovu 90letou matku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám