Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina slavných britských osobností by s ní asi nerada sdílela jedno pódium, Jemma Lucy (30) totiž se svojí slávou založenou na účinkování v pokleslé reality show Ex on the Beach platí tak trochu za vyvrhele. To jí ale na popularitě u současného televizního publika neubírá.

Zvlášť když si Jemma oživuje zanikající slávu vždy nějakými pikantními snímky, jimiž jako většina celebritek tohoto typu zaplňuje mediální prostor západního světa.

Tentokrát se ale nevysvlékla. Naopak. Ve Španělsku teď předvedla demonstraci pokusu, jak to dopadne, když na večírek zamíří tahle silně potetovaná kráska ve společenských šatech.

My to z principu nechceme hodnotit. Ale ty šaty jsou, uznejte, docela hezké. Jemma si navíc vykračovala, jako by ani nebyla pravda, že před měsícem absolvovala v Turecku další kosmetický zákrok, při němž jí implantovali do zadku její vlastní tuk, aby ho měla oblejší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám