Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý bouřlivák a bubeník americké kapely Mötley Crüe si vybírá jen ty nejatraktivnější ženy šoubyznysu a vždy u nich velmi rychle uspěje.

Naposledy se tento týden nechal načapat s krásnou americkou komičkou Brittany Furlan. Ta se ho během rande nemohla nabažit. Co na tom, že je o 24 let mladší než on. Erotické dusno, které kolem Tommyho vytvořila, ho muselo pěkně rozehřát.

Ačkoli pro Tommyho to není nic tak výjimečného. Třikrát rozvedený otec dvou dětí byl doslova ve svém živlu a vychutnával si plnými doušky každý okamžik s natěšenou herečkou.

Uvidíme, jak dlouho potrvá jejich společná cesta životem. Tommy se obvykle takových krásek velmi rychle nabaží. Poslední vztah se zpěvačkou Sofií Toufou, která byla také o dvacet let mladší a o níž se spekulovalo jako o jeho v pořadí čtvrté manželce, také moc dlouho nevydržel. Jisté však je, že vznětlivá povaha amerického bubeníka, kvůli níž napadal svoji manželku, herečku Pamelu Anderson (56), až to opakovaně musela řešit policie, rozhodně atraktivní ženy od vztahu s ním neodrazuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám