Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálovou zpěvačku Ivanu Korolovou požádal v zimě přítel o ruku. Svatba proběhne ještě letos. Na začátku muzikálové sezóny v září, aby všichni její kamarádi nebyli rozlítaní po dovolených.

S Ivanou jsme se potkali na představení kabelek a batohů ze starých džínů, které šije její muzikálový kolega Laco Hudec Šubrt, a vystrojila se do bílých šatů. "Už zkouším, co to hodí. A musím říct, že se v nich cítím dobře," smála se.

Svatbu už má promyšlenou do detailů, jen svatební šaty jí ještě chybí. "Budeme mít asi stovku hostů. Oba jsme z velké rodiny, kamarádů, které tam chceme, těch je vlastně taky dost. Místo máme vymyšlené, bude to venku, aby se tam všichni vešli," svěřila.

"Šaty mám zatím jen vymyšlené v hlavě. S návrhářkou Karolínou Otevřelovou jdeme teprve vybírat látky. Nechci žádné dortové obří šaty ani podpatky, to by se na louku ani nehodilo. Takže nebudu princezna, ale spíš víla. Chtěla bych i sukni s kapsami, hlavně aby to bylo pohodlné a moderní," upřesnila.

Jméno po manželovi si vezme, ale bude ho používat jen úředně. Na prknech, která znamenají svět, tak nebude Veselá, ale dál Korolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám