Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Letos na začátku roku se Nela Boudová (56) postarala o pořádné překvapení, když vyšlo najevo, že se na silvestra na pláži v půvabném městečku El Cotillo na ostrově Fuerteventura tajně vdala za svého přítele Sašu. Teď o svatbě herečka otevřeně promluvila.

„Musím přiznat, že mě až překvapilo, že jsem snad poprvé v životě měla trému. Bylo to romantické, na pláži, přesně takové, jak jsem si to představovala,“ svěřila Nela v rozhovoru na Frekvenci 1 Těžkýmu Pokondru.

„S mužem jsme se do té oblasti zamilovali. V září minulého roku jsme tam byli poprvé a řekli jsme si, že bychom tam mohli mít svatbu. Od té doby jsme tam byli dvakrát a v létě se tam chystáme znovu. Je to náš druhý domov. Už tam máme svá oblíbená místa i přátele,“ dodala Boudová.

Zároveň také prozradila, proč s ní v její důležitý den nebyli její synové Dalibor a Andrej. „Chlapci mi řekli, že se mnou nepojedou, protože se jednalo o silvestra. Řekli, že raději budou pařit s kamarády. Protože je jim šestnáct a osmnáct let, tak jsem je ani nepřemlouvala. Řekli mi, že mi to přejí a že si to mám užít. A já myslím, že je to úplně v pořádku,“ uzavřela oblíbená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám