Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Dejdar (59) má šanci, že dostane své ukradené bohatství zpět. Herci na začátku května vykradli auto a zloděj mu odcizil dva hokejové dresy, kterých si herec neuvěřitelně cenil. Na jednom z nich byly podpisy a věnování všech členů legendárního týmu z Nagana, kde Česko získalo zlatou olympijskou medaili. Dres má na sobě i fleky od šampaňského, prošel celou oslavou na Staroměstském náměstí.

I když to vypadalo, že už Dejdar tento klenot nikdy neuvidí, vypadá to, že se blýská na lepší časy. Herci se ozvali nějací lidé, že dresy mají. Nejdřív za ně chtěli peníze. Herec ale žádné výkupné zaplatit nechtěl. Nakonec se rozhodli, že mu je pošlou.

"Podporovat zloděje nebudu, nedal jsem jim nic. Slíbili mi, že mi dresy pošlou, tak čekám a věřím, že své slovo dodrží," řekl Super.cz Dejdar s tím, že netuší, kdo ho kontaktoval. "Budu hrozně rád, že se mi vrátí. Je to moje srdcová záležitost, cenné věci. Víc neřeším," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám