Hlavní obsah
Článek

Zoufalá situace ji dohnala k zoufalému kroku. Kvůli svému jednání vyděsila všechny své blízké a snad každého, kdo ji měl rád jako dětskou herečku! Michaela Kudláčková, jež si jako malá zahrála Barču v seriálu My všichni školou povinní, zmizela z domova a rodina se bála, že spáchá sebevraždu. Policie ji už naštěstí našla!

„Paní pohřešovanou jsme před krátkou chvílí nalezli. Byla vypátrána v lesním porostu u obce Oseček,“ zvěstuje dobrou zprávu mluvčí nymburské policie Petra Potočná. Míša patrně chtěla utéct od všeho a od všech, včetně svých čtyř dcer, které svým chováním vylekala k smrti.

„Pátrání po pohřešované bylo z tohoto důvodu zrušeno. V tuto chvíli je osmačtyřicetiletá žena na obvodním oddělení v Poděbradech. Tam probíhají klasické úkony, které policie potřebuje provést s každou hledanou osobou. Musíme zjistit, zda na ní nebyl spáchán trestný či zda se nějakého nedopustila sama dotyčná osoba,“ doplnila mluvčí s tím, že důvody odchodu Kudláčkové z domova sdělovat veřejnosti nebude.

Kudláčková mohla být zmatená či ve velkém stresu. Třeba kvůli množství exekucí, které ji léta sužují.

Svědkyně ji prý viděla v úterý stopovat v dlouhých růžových šatech a neměla u sebe vůbec nic, vyjma dokladů. Její příbuzní navíc policii tvrdili, že nešly vyloučit sebepoškozování nebo dokonce pokus o sebevraždu.

Co bude s Míšou Kudláčkovou dál, zda skončí v péči lékařů, nebo si ji převezme do péče jedna z dcer, policie nemůže zveřejnit, a tak to zůstává ve hvězdách. Všichni ale ženě, která měla již ve čtvrtek vést spirituální kurs o reinkarnaci vědomí, drží palce, aby se z problémů co nejdříve vyhrabala!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám