Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Patrně velké osobní problémy nebo mnoho exekucí na krku mohou za to, co se teď děje s někdejší dětskou filmovou a seriálovou hvězdou Michaelou Kudláčkovou! Žena, která hrála například Barču v seriálu My všichni školou povinní, zmizela neznámo kde. Policie ji zatím jen marně hledá, už má ale stopy, které potvrzují, že může jít do tuhého!

„Pátrání po osmačtyřicetileté pohřešované ženě stále probíhá. Naposledy dnes (ve středu 21. června – pozn. red.) v deset hodin dopoledne telefonovala se svou dcerou. Poté odešla neznámo kam a nepodala o sobě žádné informace,“ řekla Super.cz mluvčí středočeského krajského policejního ředitelství Petra Potočná.

Michaela Kudláčková se pohybovala v obci Velenka na Nymbursku.

„Kromě dokladů u sebe nemá vůbec nic. Na základě zveřejněných výzev se nám ozvala svědkyně, která tvrdí, že pohřešovanou viděla v úterý v podvečer stopovat u silnice ve směru na Sadskou. Na sobě měla mít dlouhé růžové šaty,“ pokračuje policejní mluvčí.

Strážci zákona většinou pátrání po pohřešovaných nevyhlašují okamžitě, protože někteří lidé se zkrátka jen mohou na chvíli zatoulat. Jenže u Kudláčkové k okamžité reakci byl důvod.

„Pohřešovaná v rozhovoru s dcerou sice neuvedla, že by měla v plánu spáchat sebevraždu nebo sebepoškozování, nicméně příbuzní ženy policistům naznačili, že se to nedá vyloučit. Z toho důvodu jsme se ihned pustili do pátrání,“ dodala mluvčí. Kudláčková má čtyři dcery: Míšu, Pavlínu, Alici a Johanu. Ty o ni nyní mají obrovský strach.

Občané, kteří by měli k pobytu bývalé herečky jakékoli informace, je mohou policii oznámit na tísňovou linku 158 nebo se mohou obrátit přímo na služební mobil 724 323 475.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám