Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka Kesha během krátkého období poznala vrchol popularity i naprostý pád. Bývalá sexy rebelka by se ráda vrátila na scénu, ale se současnou vizáží jsou její šance na comeback velmi mizivé.

V roce 2009 Kesha zabodovala v hitparádách s hitem Tik Tok, po němž následovalo album Animal. Pro vycházející popovou hvězdu byly tehdy charakteristické extravagantní kostýmy, jimiž zdůrazňovala své sexy křivky. Spor s producentem Dr. Lukem ovšem za její kariérou udělal tlustou čáru.

Kesha svého objevitele obvinila s psychického i sexuálního zneužívání, ale u soudu neuspěla. Ve výsledku se tak připravila o možnost natočit další desku a zavřela si dveře do světa šoubyznysu. Bývalá hvězda přestala dbát o svůj vzhled a ve třiceti letech je k nepoznání. Během nakupování v Los Angeles byla zachycena v podivně potrhaném triku, z něhož jí čouhala podprsenka. I když šlo o módní záměr, Kesha vypadala, jako kdy oblečení vytáhla z popelnice.

Zpěvačka zvolila pohodlné černé legíny, což také nebyla nejlepší volba. Od dob, kdy řádila na pódiu, totiž dost přibrala. Kesha se snu o comebacku nevzdává. Nedávno se jí podařilo navázat spolupráci s legendární rockovou kapelou The Eagles. Pokud se chce ovšem vrátit na výsluní, vzhled by jí neměl být lhostejný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám