Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla uvězněna v obézním těle od svých pěti let. Pro radikální krok, jakým bypass žaludku bezesporu je, se Kylie Merola (22) z Cape Coral na Floridě rozhodla v roce 2014, když spatřila své maturitní snímky. Tehdy vážila přes 148 kilogramů. „Když jsem končila tehdy tu střední školu, bála jsem se přejít přes jeviště. Nechtěla jsem, aby na mě lidi zírali, nechtěla jsem být největším člověkem, který absolvoval,“ vzpomíná.

V kombinaci se zdravým stravováním se Kylie podařilo něco neuvěřitelného. Zhubla celých 76 kilogramů. Tuto transformaci do jiného, menšího těla se rozhodla oslavit zakoupením prvních bikin v jejím životě.

Jenže co udělat s kožní řasou, která její tělo dál deformovala? „Ta ochablé kůže vypadala jako těsto na pizzu, visící z mého těla,“ směje se dnes Kylie. 12 kilogramů vážící kožní přebytek jí odstranili chirurgicky.

„Když se podívám na své tělo teď, vidím mnohem přiměřenějšího člověka. Jsem mnohem šťastnější, než jsem bývala. Někdy se probudím a žasnu ‚Wow, tohle jsem já,’“ uzavírá Kylie svůj příběh.

Reklama

Další články

Načítám