Hlavní obsah
Článek

Třiadvacetiletá Victoria Swarovski se díky rodinnému jmění dočkala pohádkové svatby. Její honosné šaty zdobilo rovnu půl miliónu ikonických krystalů, které se staly symbolem nablýskané nádhery.

Victoria, která se v Rakousku pokoušela prorazit jako zpěvačka, si vzala svého partnera Wernera Mürtze. Veselka v italském Trestu byla díky honosným šatům nevěsty opulentní podívanou. Victoria dělala čest rodinné značce a oblékla se do róby, která kvůli krystalům vážila 46 kilogramů. Paráda, jakou by jí musela závidět i Popelka, měla vyjít na jeden milión amerických dolarů, což odpovídá 24 miliónům českých korun.

Šaty byly dílem dubajského návrháře Michaela Cinca. Pod nimi měla nevěsta střevíčky Jimmy Choo, které ale vzhledem k objemu jejího outfitu nebyly vidět. Na svatbě pro 250 hostů muselo být všechno dokonalé. Keře byly zastřiženy do tvaru srdíček a vše završil velkolepý ohňostroj. Victoria a Werner se přitom už před měsícem oficiálně vzali v rakouském Kitzbühelu a svatba v Itálii byla jen demonstrací nevěstina bohatství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám