Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) má svoji první bustu. Tedy není s jeho tváří, ale s obličejem jeho alter ega Barta Simpsona, který Martinovým hlasem už roky mluví z českých obrazovek. Jeho neodmyslitelnou částí je i postava Ozzáka, a Martinovi se prý s oběma spokojeně žije.

Kdyby si prý ale musel jednoho z nich vybrat, byl by to Bart. "Nestárne, už šestadvacet let je mu pořád deset, to je ideální varianta. A pořád se mu dobře daří a je v pohodě," smál se herec, který loni oslavil padesátku, ale moc si to nebere.

"Prostě to tak je, ale nijak se tím nezabývám. Nemůžu říct, že jdu proti času, ale nehroutím se z toho, nevnímám to, dělám všechno, co jsem dělával, a snažím se víc a víc. Jen to trochu víc bolí, ale to je asi normální," svěřil.

Nemá ovšem nic proti větší kosmetické péči. "Nevím, kdo by se odhodlal mě cucat na liposukci, ale barvení vlasů probíhá, obzvlášť když mám nějakou práci, hlavně natáčení. Chodím na kosmetiku a různé procedury nebo na masáže, protože si myslím, že je to docela fajn," míní.

S Martinem jsme se potkali v muzeu Lega, kde byla právě vytvořena busta Barta Simpsona a kde se také odhalovala obří Socha Svobody. A byly to dost drahé kousky složené ze spousty stavebnic. Bart vyšel na 9000 korun, Socha Svobody dokonce na 400 tisíc. A Martin i jeho potomci prý tuhle stavebnici milují, hlavně dcera Sára. "Je do toho blázen a myslím, že bychom sem klidně mohli přispět, hlavně do sekce architektury, protože není snad žádná stavebnice, kterou bychom doma neměli," svěřil.

To jde sice při cenách stavebnic dost do peněz, ale zase proti tomu, kolik Martina stál tříletý pobyt celé rodiny na Floridě, je to zanedbatelné. "Já s tím nemám problém, rodina tam žila, protože musela, tady se nedalo žít. Co se dá dělat. ať už jste tam, anebo tady, důležité je, aby byla rodina spokojená, a to je na prvním místě," myslí si herec.

Zajímalo nás ještě, jak jeho syn Matěj pokračuje s hokejovou kariérou, s níž na Floridě začal. "Momentálně trénuje v juniorském týmu na Spartě, takže je sparťan. Vedou se jednání s nějakými kanadskými kluby, ale už je to složitější, protože je dospělý, takže v tom figurují různé asociace a tak dále," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám