Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vdávala se teprve před necelými třemi týdny, a tak si Hana Smoleňáková, Vicemiss České republiky pro rok 2009, známá spíš pod dívčím příjmením Věrná, stále ještě nemůže zvyknout na to, že je pod čepcem, ani na nové jméno.

Změnilo se modelce něco ve vztahu po uzavření manželství s hokejistou Radkem Smoleňákem? „Po svatbě se nezměnilo vůbec nic, spíš si to ještě neuvědomuji, že jsem paní, a o jiném příjmení ani nemluvím, to asi ještě potrvá,” usmívala se Hanka.

Svůj velký den si sympatická blondýnka maximálně užila. „Svatba byla mnohem lepší, než byly moje představy. Za manžela mluvit nemůžu, ale myslím, že to cítí stejně a oba jsme si ten den užili,” řekla.

Hanka s manželem zvládli svatební cestu netradičně ještě před svatbou. „Na líbánkách jsme už byli, cestovali jsme asi měsíc, teď už není čas kvůli hokejové sezóně, která pro nás začíná většinou začátkem července. Pokračování líbánek tak bude po další hokejové sezóně,” řekla Smoleňáková, která se zúčastnila neformálního setkání členů eReS na břehu Vltavy, které zorganizoval hokejista Jakub Voráček společně se svojí sestrou Petrou Klausovou.

„Akce byla super, bylo to na krásném místě, kam s manželem často jezdíme v létě,” uvedla Hana, která se na bohulibé akci mohla se svým mužem zdržet jen chvíli. „Spěchali jsme na svatbu našeho přítele. Podobných akcí se zúčastňujeme, kdy můžeme. Radek podporuje s kluky spoustu charitativních sportovních akcí. Bývaly časy, kdy jsme prostřednictvím Miss měly to samé, teď je toho bohužel méně,” dodala Hanka Smoleňáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám