Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku pouhých 42 let v úterý zemřel rapper Prodigy, polovina newyorského dua Mobb Deep. Vydavatel potvrdil, že zesnul poté, co byl hospitalizován kvůli komplikacím způsobených nemocí, jíž od narození trpěl.

„Se smutkem oznamujeme, že zemřel náš drahý přítel Albert Johnson, miliónům fanoušků známější jako Prodigy z legendárního newyorského dua Mobb Deep,“ uvedl vydavatel v prohlášení pro XXL Magazine.

Prodigy byl hospitalizován v Las Vegas, kde ještě minulou sobotu vystupoval, jak píše The Sun, kvůli zdravotním problémům souvisejícím s krevní nemocí zvanou srpkovitá anémie. „Přesná příčina smrti bude objasněna,“ stojí dále v prohlášení spolu s žádostí o respektování soukromí pozůstalých.

Prodigy vyrostl v New Yorku, v Queens, kde se také poprvé setkal, už v mládí, s budoucí druhou půlkou Mobb Deep, producentem Havocem. Vydali osm studiových alb, poslední v roce 2014.

Související témata:
Prodigy

Reklama

Další články

Načítám