Hlavní obsah
Článek

Chovali se k sobě jako staří dobří známí, kteří si mají o čem dlouho povídat! Pro někoho bylo možná překvapením, že se momentálně v Praze dlící Ivana Trump (†73) objevila po boku nejslavnějšího Čecha Karla Gotta (†80). A bylo to dojemné setkání!

Dvojice se objevila v Obecním domě, kde spolu poobědvali. Oba dva totiž převezmou ocenění Ambasador České republiky od tvůrců ankety Czech Top 100 za šíření věhlasu naší země i za jejími hranicemi. A s nimi ocenění získá třeba i fyzioterapeut nejen slavných Pavel Kolář, který se oběda také zúčastnil.

Ivana Trump, která by se ráda stala velvyslankyní USA v Praze, (její bývalý choť, který je momentálně nejmocnějším mužem planety, toto přání dosud nevyslyšel), přijela v doprovodu ostrých hochů z ochranky. Měla veselé šaty s květinovým vzorem, výrazné náušnice, šíleně drahou kabelku za statisíce a úsměv na rtech. Těmi ostatně vůbec nešetřila a také ochotně pózovala.

S Karlem Gottem se rozhodně neviděla poprvé. Vždyť kdysi byla přítelkyní nešťastně zesnulého textaře Jiřího Štaidla, který byl Mistrovým velkým kamarádem, takže se znají dlouhé desítky let. Nebýt tragické autonehody Jiřího, asi by se stala jeho ženou a nikdy by neemigrovala. A kdo ví, jestli by pak vůbec jednou stala na čas manželkou kontroverzního podnikatele a politika, jemuž porodila tři děti a s nímž se také již před šestadvaceti lety rozvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám