Hlavní obsah
Článek

Šárka Vaculíková (30) patří k té hrstce hereček, které s ‚pracovními‘ milostnými scénami, tedy těmi před kamerou, nemají problém. Co víc - razí heslo, že „dokud mám co ukazovat, tak s tím nemám problém, naopak, já si je užívám,“ smála se po té poslední.

Točila ji s Vukem Čelebičem (29), do něhož se její postava Adriany zamilovala. Divák ho zná jako radního Roberta a mimo jiné svůdce referentky Denisy v podání Stáni Jachnické (51). Ta z předepsaného milostného vzplanutí oproti Vaculíkové tak nadšená nebyla. „Nejenom že by Vuk mohl být mým synem, ale když jsme tuhle scénu točili, ještě jsme se moc neznali,“ rděla se tehdy.

Ale zpět k Šárce, neteři Lukáše Vaculíka. Nebyla to její první postelová scéna, kterou pro tento seriál natáčela, minule to bylo s o devět let mladším Václavem Matějovským. Ani s tím neměla potíž, z prostého důvodu: „Mám štěstí, že v Ulici točím scény s lidmi, které znám,“ řekla. To je jistě výhoda, viz již zmíněná Jachnická.

„Vím, že ostatní herečky to řeší, já moc ne. Nestresuju se tím,“ dodala Vaculíková, která dobře ví, že o žádnou erotiku v pravém slova smyslu stejně nepůjde, vzhledem k povaze i vysílací době seriálu.

Reklama

Další články

Načítám